Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ηλίας Ψινάκης, «The Marathon Man»...

Γιατί δέχτηκε να κατέβει για Δήμαρχος

Με ανεξάρτητο συνδυασμό και χωρίς καμιά κομματική ομπρέλα, παρά μόνο με τις ιδέες του, τις γνώσεις του και το όραμά του για την περιοχή στην οποία επέλεξε να ζει από το 1996, ο Ηλίας Ψινάκης, όπως επιβεβαιώνουν άτομα από το στενό του περιβάλλον στο newsbeast.gr, έχει αποφασίσει να κατέβει υποψήφιος στον Δήμο Μαραθώνα και να δώσει πνοή σε ένα brand name το οποίο είναι γνωστό σε όλο τον πλανήτη, ενώνοντας όλους τους κατοίκους των τεσσάρων περιοχών (Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Γραμματικό, Βαρνάβας).


Το όνομά του για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ακούγεται εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο μένουν μόλις λίγες μέρες προκειμένου να ανακοινώσει και ο ίδιος επίσημα την απόφασή του. Όλον αυτόν τον καιρό που οι φήμες φούντωναν ο γνωστός μάνατζερ έκανε σιωπηλά αλλά προσεχτικά την έρευνά του. Μαζί με τους πιο κοντινούς του συνεργάτες, επιστήμονες που εμπιστεύεται, μελέτησε αν μπορεί να αλλάξει τελείως την περιοχή και να «κτίσει» τον «καλλικράτειο» Δήμο Μαραθώνα. Αυτά που θέλει να γίνει, γίνονται, και υπάρχει το έδαφος για να γίνει κάτι καλό.

Όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του, ο Ηλίας Ψινάκης δεν μπαίνει σε μια μάχη που υπάρχει πιθανότητα να χάσει. «Κλείδωσε» την απόφασή του για να ριχτεί στη μάχη των δημοτικών εκλογών μόνον όταν έλαβε το «πράσινο φως» ότι το σχέδιο και το πρόγραμμά του μπορούν να υλοποιηθούν.

Την περασμένη Κυριακή, περίπου 500 κάτοικοι και παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλως των περιοχών ανεξαρτήτως κομματικής παράταξης, ενωμένοι, συγκεντρώθηκαν στο σπίτι που κατοικεί ο γνωστός μάνατζερ και του ζήτησαν να είναι υποψήφιος Δήμαρχος, ως ένα όνομα που θα μπορέσει να ενώσει τους γύρω Δήμους για το καλό όλης της Ανατολικής Αττικής. Μάλιστα, στην συγκέντρωση βρέθηκε και ο Δήμαρχος της Ραφήνας, ο οποίος τον παρακάλεσε να βάλει υποψηφιότητα γιατί μόνο αυτός μπορεί να αναπτύξει την περιοχή που έτσι κερδίζει και ο Δήμος Ραφήνας.

Με όπλα του τις γνωριμίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, την επιρροή του, την επίγνωση των προβλημάτων και την εμπειρία του στο Δήμο Αθηναίων, αποφάσισε να φτιάξει τον τόπο που ζει και να το μετατρέψει από ένα τριτοκοσμικό περιβάλλον με πολλά προβλήματα σε έναν διεθνώς γνωστό προορισμό.

Άνθρωποι από όλες τις παρατάξεις, όλες τις ηλικίες και όλες τις περιοχές τού έχουν ζητήσει εδώ και αρκετό καιρό να ασχοληθεί με τον πολύπαθο Δήμο τους, πολύ περισσότερο μετά από την κακή διαχείριση που διαπίστωσαν από τους προηγούμενους δημάρχους. Τώρα θέλουν έναν μάνατζερ. Έναν άνθρωπο που θα βοηθήσει, θα βρεθεί απέναντι στα προβλήματα...
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...