Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ «ΠΟΛΙΤΩΝ» ΣΤΟ Δ. ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Με σύνθημα «αλλάζουμε την πολιτική, ξεκινώντας από τον προσωπικό μας πολιτισμό» και προβάλλοντας τις αρχές της αξιοπιστίας, της υπευθυνότητας και της κοινής λογικής πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των 67 υποψηφίων του συνδυασμού «Πολίτες» στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Ξενοδοχείου Μυρτώ.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η ομάδα υποστήριξης των υποψηφίων που αποτελείται από νομικούς, οικονομολόγους και επικοινωνιολόγους οι οποίοι παρείχαν αναλυτική ενημέρωση στους «Πολίτες» για τις προδιαγραφές και την πορεία της προεκλογικής καμπάνιας.


Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η ανακοίνωση των προγραμματικών στόχων, των θέσεων και των προτεραιοτήτων του συνδυασμού. Παρουσιάστηκαν τα άλυτα μέχρι σήμερα, προβλήματα που κληρονομεί ο Δήμος από τις προηγούμενες διοικήσεις, όπως αυτά καταγράφηκαν μεθοδικά όλο το προηγούμενο διάστημα, καθώς και οι προτεινόμενες ενέργειες που πρέπει να γίνουν την επόμενη μέρα, όπως καταρτίστηκαν από ομάδες ειδικών και επιστημόνων του Δ. Μαραθώνα και του εξωτερικού, σύμφωνα με διεθνή προηγούμενα και λύσεις που εφαρμόστηκαν διεθνώς.

Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε ομάδες εργασίες που θα συναντηθούν τις επόμενες ημέρες για να συζητήσουν διεξοδικά τα θέματα και να καταρτίσουν συλλογικά τις τελικές, αναλυτικές θέσεις και προτάσεις του συνδυασμού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τι σκέπτεστε...